Over ons

We bieden webdesign, branding en marketindiensten aan  voor Startende ondernemers 

Team OPDwebsites

OPDwebsites wordt geleid door Junior Miguel in samenwerking met een team van freelancers, waarmee we altijd een oplossing kunnen bieden aan uw wensen. 

Jay webdesigner

Junior Miguel

Webdesigner & Marketing

Hoi hoi,

Ik ben Junior Miguel, een gepassioneerd webdesigner uit Regio Kortijk, die ook vaak in Gent te vinden is.
Websites maken is 4 jaar geleden begonnen als noodzaak en ondertussen geëvolueerd tot een hobby die al snel uit de hand liep. Door altijd het maximum te willen halen uit wat ik doe, ben ik mezelf steeds meer gaan uitdagen, wat resulteerde in uren studies over webdesign.

SEO:
Via Webdesign leerde ik SEO optimalisatie kennen, en al snel was ik verkocht. Een website via zoekwoorden op de eerste pagina van Google laten verschijnen is tegenwoordig niet vanzelfsprekend en alweer al kon ik de verleiding niet weerstaan, want, we willen resultaat zien en moeilijk gaat ook! Dus ook hierin werd heel wat tijd en energie geïnvesteerd om u hierin de beste service te kunnen aanbieden.

MARKETING:
Ik heb stiekem altijd al gedroomd van een marketing agency. Gewapend met heel veel enthousiasme ben ik stap per stap mezelf gaan omsingelen met de nodige kennis en de juiste tools om mijn droom waar te maken.

 

Tools & Skills:

Waarom samenwerken met OPDwebsites

We blijven ons innoveren om onze slogan waar te maken:
”Vandaag beter dan gisteren, morgen beter dan vandaag”

Werk-kwaliteit

Kwaliteit is voor OPDwebsites prioriteit nummer één. We werken dus enkel met originele tools en blijven onze tools updaten naar de beste versies.

Prijs-kwaliteit

We hebben eerlijke en realistische prijzen. We zijn flexibel en bekijken samen met u naar alle mogelijkheden om binnen uw budget te blijven

Stipheid

We hebben een effectieve werkstructuur ontwikkeld die het mogelijk maak uw opdracht binnen de afgesproken deadline te kunnen voltooien.

Bereikbaarheid

Wat dringend is voor u, is ook dringend voor ons. Voor noodgevallen zijn we dus iedere dag telefonisch bereikbaar van 8 tot 22.30u.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is noodzakelijk als zelfstandige. We passen ons dus steeds aan om te voldoen aan uw wensen.

Meer klanten bereiken

We hebben de nodige tools in huis om marketing campagnes voor u te lanceren en om meer websitebezoekers te lokken of uw verkoopcijfers te verhogen.

OPDwebsites tarieven

“Ik kan u garanderen dat  de combinatie van de kwaliteit van ons werk in combinatie met de tarieven die we momenteel aanbieden, zeldzaam is”

Contacteer ons gerust om uw project met ons te bespreken.

” We willen ons  onderscheiden met ons  onderhoudspakket die het mogelijk maakt dat u uw energie volledig in het gunnen van uw zaak kan steekt

Junior Miguel

Ik heb OPDwebsites ervaren als een gedreven, gepassioneerde en deskundige professional. OPDwebsites heeft mij met veel geduld kunnen begeleiden in het vormgevingsproces waarin OPDwebsites mij de juiste manier van afstemming opzocht. OPDwebsites neemt initiatief, is ruimdenkend en kon ook goed meegaan in mijn ideeën. Het resulaat vind ik verbluffend. Op zowel rationeel en emotioneel niveau heb ik met de vormgeving het gewenste resultaat behaald!

Email Signature Logo
Intenzie

  Ik ben heel erg tevreden met mijn website. Ik was op zoek naar iemand die een website op maat zou maken en die voldoet aan mijn wensen en zo ben ik terecht gekomen bij OPDwebsites. Ze hebben mij aangeraden hoe ik alles het beste zou aanpakken met als resultaat een professionele website die voldoet aan mijn wensen. Nogmaals bedankt voor de snelle service.

  Felix Elmeren Dakenwerken - Opdwebsites
  Felix Elmere

   wij zijn heel tevreden met de service van OPDwebsites, aanvaardbare prijs, kwaliteit, heel vlotte communicatie, heel beleefd, betrouwbaar, snelle levering van diensten.. we hebben totaal geen spijt. Ik raad OPDwebsites zeker aan!

   Da rosa icoon
   Milton Da Rosa

    We waren verbaasd over de elegante website die we kregen van OPDwebsites. Met slechts weinig informatie heeft OPDwebsites aan de slag gegaan en hebben we zelfs een pagina waarop de huurders rechtstreeks kunnen boeken. Als we opnieuw een website maken, dan kloppen we zeker opnieuw aan bij OPDwebsites.

    smartmockups kuytanq6
    Residentie Delta

     Op een gestructureerde wijze werd de website opgebouwd. Door de makkelijke communicatie was het voor ons aangenaam en de extra inbreng en tips van OPDwebsites zorgden voor een prachtig resultaat. We zijn zeer tevreden over de service en fijne samenwerking.

     Leadservice - opdwebsites
     Leadservice

      Netoschoonmaak is erg dankbaar voor de steun en het partnerschap dat u ons hebt gegeven, we hopen dat we altijd op uw efficiëntie kunnen rekenen, dankzij u zijn we vandaag in de zakenwereld

      Logo erich
      Erich Neto
       Scroll naar top

       We maken gebruik van cookies om u beter van dienst te zijn.   Privacybeleid