Het belang van een professionele website

Het belang van een professionele website

5 Redenen waarom u een website nodig heeft

Het belang van een professionele website wordt maar al te vaak onderschat. Hieronder 5 redenen waarom het interessant is om website voor uw onderneming te laten maken.

1. Om uw diensten of producten tot aan de klant brengen

We leven in een tijdperk waar we bewust en onbewust alles bij de hand willen hebben. We surfen meer dan ooit op internet op zoek naar alles wat er maar te vinden is. Het maakt niet uit wat voor diensten of producten u te bieden heeft, er zijn genoeg mensen die dagelijks op zoek zijn naar wat u te bieden heeft. 

Of u nu een kleine, middelgrote of een grote onderneming heeft, zonder een professionele website mist u één van de krachtigste marketingtools die op de markt beschikbaar is.

2. Om snel gevonden te worden


De belangrijkste reden is dat men sneller een onderneming vind die aanwezig is op het internet. Tegenwoordig zoeken de meeste mensen eerst online naar producten en diensten voordat ze een aankoop doen, en als u geen website heeft, loopt u al dat zakelijke potentieel mis. Zelfs als mensen uw product of diensten online niet direct kopen, kunnen ze uw aanbod aan een derde doorgeven of in de toekomst uw diensten/producten terug raadplegen. De mogelijkheden zijn eindeloos en moeilijk te negeren als u een succesvolle onderneming wenst.

door 5848455 1920

3. Toegankelijkheid

Omdat een website 24uur per dag toegankelijk is voor de klanten, is uw aanbod ook 24uur per dag zichtbaar, wat het mogelijk maakt dat u zelf in uw slaap extra klanten kunt bereiken. 

4. Meer geloofwaardigheid voor uw onderneming

Een professionele website voegt meer geloofwaardigheid toe aan uw onderneming en zorgt ervoor dat u betrouwbaar overkomt en makkelijk te contacteren bent. Dit door de informatie die er te vinden is over wie u bent, wat u voor ze kunt betekenen en zelfs waar en wanneer ze u eventueel kunnen vinden.

Uw diensten of producten aanbieden zonder een website kan dus schadelijk zijn voor de geloofwaardigheid van uw onderneming. Potentiële klanten kunnen er dan van uitgaan dat u niet te vertrouwen bent door het gebrek aan beschikbare informatie over u en uw onderneming.

omzet verhogen

5. Meer omzet


Als u meer uitgeeft dan u verkoopt, is uw bedrijf gedoemd. Uw online aanwezigheid helpt u uw diensten of producten zonder enige beperkingen te promoten en te verkopen, tenzij uw voorraad op raakt of uw kantooruren dit even niet toelaten. Persoonlijk ken ik geen enkele onderneming die zijn omzet niet wilt verhogen. Uw online aanwezigheid maakt dit makkelijker zowel voor uw onderneming als voor uw klanten.

Conclusie:
Ik kan niet anders concluderen dan dat een professionele website een uitstekende investering kan zijn voor uw onderneming.
Deze corona pandemie heeft dit nog eens extra geaccentueerd door de wereldwijde vrijheidsbeperkingen die geïmplementeerd zijn om dit virus te helpen bestrijden. De door de pandemie aangescherpte gewoontes om alles online te zoeken maakt het hebben van een professionele website bijna onmisbaar voor ambitieuze ondernemers.

Kortom, een professionele website zorgt dus voor:
– Uw ondernemingsaanbod is op een professionele manier 24uur per dag zichtbaar.
– Klanten weten direct wat u te bieden heeft en waarvoor ze bij u terecht kunnen.
– Klanten weten direct wie u bent en waar en wanneer u te bereiken bent.
– U en uw onderneming komen geloofwaardig over.
– Het bespaart u tijd en u kunt zelfs in uw slaap nieuwe klanten bereiken.Er zijn duidelijk nog steeds veel ondernemingen die geen website hebben, en daar zijn verschillende reden voor.
De 2 meeste voorkomende reden:

euro 870757 1920

1. Een website kost veel geld:
Bij OPDwebsites hoeft dit niet waar te zijn. We helpen u een stijl te vinden die het beste aansluit bij uw zakelijke behoeftes, en die binnen uw budget past. We zullen samen naar een oplossing zoeken om uw onderneming te onderscheiden van de concurrentie via uw website.

charles deluvio Lks7vei eAg unsplash

2. Slechte ervaring met een webdesigner/web-agency:
Er zijn ook genoeg mensen die al een website hebben laten maken en hun vertrouwen verloren hebben na een teleurstellende samenwerking. Uw tijd, energie en hard verdiende geld geïnvesteerd, om uiteindelijk achter te blijven met een slecht werkende website schaad uiteraard het vertrouwen voor een nieuwe samenwerking. We kunnen u alleen maar vertellen dat de reputatie van onze onderneming voor ons erg belangrijk is en dat ons succes afhankelijk is van onze goede samenwerking. Een win-win situatie creëren is ons grootste doel en dit kunnen we alleen maar bereiken met de tevredenheid van onze klanten.


U kunt ons gerust contacteren en ons vragen voor een gratis eerste versie of een vernieuwde versie van uw huidige website te maken en dan pas beslissen om al dan niet verder te gaan.

Brericht delen

Meld u hier aan

Ontvang onze nieuwsbrieven

Scroll naar top

We maken gebruik van cookies om u beter van dienst te zijn.   Privacybeleid